Minimalistic perfumery and cosmetics - Nugi Perfumes
15301
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15301,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Over Nugi

nugi perfumes - babita versluis

OVER NUGI

Nugi betekent ‘uitgekleed’ in het Japans. Minimalistische parfums en cosmetica ‘uitgekleed’ van kunstmatige kleurstoffen, parabenen en minerale olie. Eenvoudig, doch stijlvol verpakt in een verpakking die je kunt hergebruiken. Mooie geuren in zachte producten (onze ‘geurdragers’) voor bad,lichaam,gezicht,baby,huis&kantoor.

 

Elk Nugi product is beschikbaar in elke Nugi geur en wordt altijd vers gemaakt op bestelling in het Nugi Lab. De collectie van geuren om uit te kiezen is groot, 42 in totaal. En al deze 42 geuren kunnen gemakkelijk met elkaar gecombineerd worden in nieuwe, persoonlijke creaties die aansluiten bij unieke persoonlijkheden en gemoedstoestanden.

nugi perfumes - babita versluis

OVER BABITA

Haar passie voor parfum en ingrediënten gaat voorbij ieders voorstellingsvermogen. Van jongs af aan weet Babita Versluis een ding zeker, zij moet parfum maken maken, altijd en overal! Tijdens haar studie psychologie ontwikkelde ze een complex tabelsysteem voor ‘geurpersoonlijkheden en geuremoties’, om geurengarderobes samen te stellen die het beste in je naar boven brengen.

Ready to create your own fragrance wardrobe?